Het aanbod van Moventes Fit Experience

Ontdek het veelzijdige Personal Training, Small Group Training, Voeding aanbod van Moventes Fit Experience in IJsselstein

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

 

Personal Training

Samen met jou willen wij de uitdaging aangaan om het allerbeste in jezelf naar boven te halen. We gaan aan de slag in een professionele en persoonlijke omgeving. In jouw persoonlijke fitplan focussen we op voeding, gedrag, mentale fitheid en training.

Duo Training

Krijg jij extra motivatie als je samen met je vriend, vriendin of partner traint? Kies dan voor duo training! Samen met jullie willen wij de uitdaging aangaan om het allerbeste in elkaar naar boven te halen. Jullie personal trainer stelt voor beiden een persoonlijk fitplan op waarin we focussen op voeding, gedrag, mentale fitheid en training.

Company Training

Werknemers zijn nog altijd de belangrijkste steunpilaren van een bedrijf. Kies voor jouw werknemers en investeer in fitheid, vitaliteit en effectiviteit. Ziekteverzuim bezorgt je als werkgever heel wat geld. Niet alleen kost het geld en gaat het ten koste van de productie, maar wanneer een werknemer uitvalt legt dat ook extra druk op de collega’s.

Small Group Training

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht! Aan small group training kunnen daarom maximaal 10 personen deelnemen. Jouw doel is ons doel! Door onze gerichte en persoonlijke small group trainingen te volgen kunnen wij dat gezamenlijke doel bereiken. Afhankelijk van jouw doel kiezen wij welke small group training het beste bij jouw doelstelling past.

Fysiotherapie

Heb jij rugklachten of wil je flexibeler worden en zoek je naar een goede plek voor fysiotherapie in IJsselstein? Dan zit je goed bij Moventes Fit Experience. Wij werken met erkende fysiotherapeuten die het mogelijk maken om snel resultaat te behalen op het gebied van klachtenvrij bewegen en leven.

Voeding

Naast onze begeleiding op het gebied van sport en bewegen bieden wij de bij jou passende hulp van onze trainers op het gebied van voeding. Dit wordt altijd afgestemd op jouw doelen en wensen. Hiervoor gebruiken we de app Vitality waarin je precies kan bijhouden wat je eet, om hiermee een optimaal resultaat te kunnen behalen. Daarnaast kan je gebruik maken van een grote database met lekkere, gezonde recepten.

Wat onze leden zeggen

“Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht.”

– Roelof de Zeeuw

“Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!”

– Sanne Lanting

“Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar.”

– Bas Jungerman

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 
Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Personal Training tot Company Training bij Moventes Fit Experience

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al sinds 2019 de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in IJsselstein. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Small Group Training, Personal Training, Duo Training, Fysiotherapie en Company Training. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.