egym bij moventes

Fit in 30 minuten bij Moventes Fit Experience

Maak kennis met EGYM: fit in 30 minuten! Vraag nu je Gratis Proefles aan

Fit in 30 minuten per training

Wil jij ook efficiënt trainen en fitter worden op elk niveau? Maak kennis met EGYM: fit in 30 minuten voor elk niveau. Vraag hieronder je Gratis Proefles aan.

 

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij Moventes Fit Experience in IJsselstein. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op

Wat onze leden zeggen

“Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht.”

– Roelof de Zeeuw

“Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!”

– Sanne Lanting

“Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar.”

– Bas Jungerman

Jouw voordelen van de Gratis EGYM Proefles: fit in 30 minuten

 

Geschikt voor iedereen

De krachtcirkel van EGYM bestaat uit 8 volautomatische krachttoestellen, geschikt voor een full-body workout. Persoonlijk afgesteld voor sporters van elk niveau!

Gratis Proefles/h3>
Mocht je na de proefles toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

Meetbare resultaten en progressie

Met regelmatige lichaamsanalyses meet EGYM je vooruitgang en past de progressie van de trainingen hierop aan. Zie en voel je fitter, slanker en sterker!

Persoonlijke begeleiding vanaf de eerste dag

Ook tijdens onze gratis proefles adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw Gratis EGYM Proefles

 

Stap 1

Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

 

Stap 2

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij Moventes Fit Experience.

Klaar voor een gezonder lichaam in 30 minuten?

Vraag nu je Gratis Proefles aan!