Start met afvallen bij Moventes Fit Experience

Maak kennis met Moventes Fit Experience

✅ Gewicht verliezen met persoonlijke begeleiding
✅ Bepaal jouw persoonlijke doelstellingen
✅ Voel je fitter, sterker en slanker

Vraag alle (start)informatie aan

Waarom Moventes Fit Experience?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Moventes Fit Experience altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten.

Ervaren trainers

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Personal Training

Bij Moventes Fit Experience train je onder begeleiding van een personal trainer. Een team van Personal Trainers met elk hun specialisme staan klaar om je te begeleiden met je doel.

Wat onze leden zeggen

“Super fijne manier van trainen! Voorheen vaak niet gemotiveerd om naar de sportschool te gaan. Door bij Moventes te gaan trainen bereik ik veel meer resultaat door de enthousiaste begeleiding die ik krijg! Door de kleine groepjes krijg je ook super veel persoonlijke aandacht.”

– Roelof de Zeeuw

“Echt hele leuke trainingen in kleine groepjes. Ik genoot nooit zo erg van sporten, maar nu kijk ik er naar uit. De ruimte is heel netjes, met allemaal gloednieuwe apparatuur. Er is veel persoonlijke aandacht waardoor ik minder snel blessures heb en echt vooruit ga in mijn kracht en conditie. Grote aanrader!”

– Sanne Lanting

“Professionele begeleiding, erg leuk om in kleine groepen te sporten. Fantastische ruimte met nieuwe apparaten. Door de kleine groepen veel persoonlijke aandacht. Hele vriendelijke eigenaar.”

– Bas Jungerman

Start vandaag bij Moventes Fit Experience